بسته بندی

کارتن صادراتی + انواع مدل و مزایا

کارتن میوه صادراتی

کارتن صادراتی برای انواع محصولات و کالاهایی که قرار است به خارج از کشور صادر گردند، استفاده می‌شود. این کارتن ها ویژگی‌های بهتری نسبت به کارتن های معمولی دارند که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد. طبیعی است که کارتن صادراتی مدت زمان بیشتری در مسیر نقل و انتقال انواع محصولات خواهد بود که نیاز است مقاومت بیشتری از خود نشان دهد تا آسیبی به محصولات وارد نگردد.

کارتن صادراتی و انواع آن

امروزه کارتن و جعبه های کارتنی به پرکاربردترین انواع بسته بندی‌ها تبدیل شده‌اند و تولیدکنندگان زیادی خواستار چنین بسته بندی‌هایی برای محصولات صادراتی‌شان هستند. این امر به دلیل ویژگی‌هایی است که کارتن را نسبت به سایر بسته بندی‌ها متمایز کرده است.

بیشترین سفارشات کارتن های صادراتی در یک شرکت جعبه سازی، برای کارتن میوه و صیفی جات و خشکبار ثبت می‌گردد؛ اگر چه محصولات دیگر نیز در این نوع بسته بندی ها دیده می‌شوند.

این نوع کارتن ها با قابلیت‌های فراوان، در زیبایی‌های ظاهری که به پک کالا می‌دهند در جلب نظر مشتریان داخلی و صادراتی به خوبی عمل کرده‌اند.

انواع مدل کارتن های صادراتی موارد زیر هستند:

  • زیره و رویه یا تلسکوپی
  • جعبه کیبوردی یا لپ تاپی
  • استندی
  • چهار درب یا آمریکایی
  • سبدی دسته دار

تمامی این مدل های کارتن های بسته بندی صادراتی را می توانند در سه مدل عمده، کارتن دایکاتی، کارتن لمینتی و فلکسویی به تولید برسانند و در اختیار مشتریان قرار دهند.

کارتن صادراتی

چاپ بسته بندی صادراتی و معمولی

تفاوت های کارتن های صادراتی با کارتن معمولی در نوع چاپ و ترکیب لایه های ورق کارتن آن‌ها است که در این قسمت به نوع چاپ می‌پردازیم. تفاوت‌هایی که بین کارتن صادراتی و معمولی وجود دارد در نهایت تا حدودی در میزان هزینه‌های تولید این جعبه های کارتنی نیز نقش خواهند داشت و قیمت کارتن را کاهش یا افزایش می‌دهند.

چاپی که در کارتن های صادراتی استفاده می‌شود، چاپ افست همراه با فرآیند لمینت می‌باشد. در این نوع چاپ ابتدا طرح اولیه طراحی می‌گردد و یک نمای سه بعدی برای آن در نظر گرفته می‌شود که برای اعمال کردن بر روی جعبه می‌باشد. بعد از تائید مشتری ار نوع رنگ و طراحی تولید شده، کارتن موردنظر به چاپخانه فرستاده می‌شود و پس از چاپ یک پوستر به دست می‌آید که توسط چسب بر روی کارتن چسبانده می‌شود. کارتن نهایی یک کارتن لمینتی است که با توجه به نیاز مشتری به خدمات چاپ، همانند: سلفون، طلاکوب دار کردن، برجسته سازی، یووی و غیره عملیات آن انجام می‌پذیرد. این جعبه ها از نظر شکل ظاهری بسیار جذاب بوده و از شفافیت و وضوح تصاویر برخوردارند.

مزایا بسته بندی صادراتی

بسته بندی های صادراتی مزایای متعددی را به دنبال دارند، که در ادامه مطالب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

  1. حفاظت فیزیکی از محصول یا کالا صادراتی: مزیت اصلی بسته بندی صادراتی محافظت از محتویات درونی، یعنی کالا می‌باشد. یک بسته بندی مناسب می‌بایست کالا را از صدمات خارجی مصون نگه دارد و کیفیت را دستخوش تغییرات نکند تا محصول سالم به دست مشتری برسد.
  2. تسریع در حمل و نقل: بسته بندی کردن محصولات در جابه‌جایی و حمل و نقل کالاها تاثیر زیادی دارد. داشتن پک برای انواع محصولات باعث سرعت بخشیدن در جابجایی شده و به آن نظم می‌بخشند.
  3. انتقال اطلاعات: بسته بندی باید به گونه ای طراحی شود که اطلاعاتی همچون: تاریخ تولید، انقضاء، نحوه مصرف، شرکت تولید کننده، مواد تشکیل دهنده و غیره بر روی آن درج شده باشد که فرد بدون نیاز به فرد دیگر با خواندن چنین توضیحاتی از سالم بودن محصول درونی مطلع شود.
  4. بازاریابی و فروش: ظاهر جذاب یکی ار عوامل تاثیرگذار در فروش می‌باشد. این بسته بندی است که در وهله اول توجه مشتری را به خود جلب می‌کند. پس زیباتر بودن بست بندی در ترغیب شدن خریدار بری تهیه محصول بسیار موثر است.

لزوم علائم روی بسته بندی صادراتی

اکثر کالاهایی که قرار است به کشورهای دیگر صادر گردند، علائمی را بروی بسته بندی هایشان دارند. این علائم یک زبان مشترک میان ملت ها است. بودن چنین علائمی به دقت کارگران در هنگام جابجابی کمک کرده که می‌توانند به محتوای بسته پی ببرند و باعث می‌شود محصول بدون هیچ گونه آسیبی به مقصد برسد. همانطور که در تصویر می‌بینید هر یک از تصاویر را به ترتیب توضیح می‌دهیم.

  1. این علامت به معنای شکستنی بودن محتویات درونی پک می‌باشد که کالای داخلی خاصیت شکنندگی دارد و در حمل آن باید دقت لازم را داشت.
  2. داشتن دو فلش رو به بالا بر روی بسته بندی های صادراتی نشان دهنده آن است که بسته از چه جهتی باید رو به بالا قرار گیرد تا دچار آسیب نشود.
  3. این تصویر به معنای آن است که این نوع از بسته بندی قابل بازیافت است و بعد از مصرف به چرخه بازیافت باز می‌گردد و این پیام را به مصرف کننده می‌رساند که آن را درون سطل بازیافت بیندازد.
  4. درج علامت چتر بر روی کارتن به معنای آن است که محصول و بسته بندی آن باید به دور از رطوبت و محیط‌های مرطوب قرار بگیرند تا محتویات درونی پک سالم و بدون خرابی به دست مشتری برسد.
نتیجه

در این مقاله درباره ویژگی های یک بسته بندی مناسب برای صادرات اطلاعاتی دریافت کردید. می‌دانید که نگاه و نگرش به بسته بندی های صادرتی با بسته بندی های داخلی متفاوت است. این نوع بسته بندی ها از آن‌جایی که صادر می‌گردند، به عنوان نماد کشور صادر کننده نمایان می‌شوند. به همین علت باید در کیفیت و جذابیت آن نهایت دقت صرف شود.

کارتن ساز در کنار تیمی فعال و جوان و با در اختیار داشتن ماشین آلات و تجهیزات مدرن در زمینه چاپ و بسته بندی بهترین کارتن های صادراتی را تولید می‌نماید. حالا اگر تولیدکننده فعال در زمینه صادرات می‌باشید و سهم انبوهی از محصولات شما صادر می‌گردد، می‌توانید با کسب مشاوره رایگان با واحد فروش ما در بخش (تماس با ما ) ارتباط حاصل کرده و برای ثبت سفارشات خود اقدام نمایید.

5/5 - (1 امتیاز)

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *